donderdag 11 oktober 2018 9:00

Dubbel concert op 4 november!

"Om terug te komen op The Hours, ik voorzie dat het een helse strijd gaat worden" - Virginia Woolf 19 juni 1923

Wat krijg je als je 2 klassieke saxofonisten met 2 lichte saxofonisten combineert? The Soundtrack Quartet! Dit professionele saxofoonkwartet neemt je mee in een muzikale filmwereld. Werken van o.a. Philip Glass en Erik Satie maar ook eigen werken die geïnspireerd zijn op de film ‘The Hours’ waarin de geestelijke strijd van de schrijver Virginia Woolf centraal staat.

Voorafgaand aan het concert speelt Naomi Snell, singer-songwriter, haar liedjesprogramma ook geïnspireerd op filmmuziek met een eigen interpretatie. Ontroeren met haar ingetogen en zelfgeschreven soulliedjes kan zij als geen ander. Naomi begeleidt zichzelf op piano en gitaar en zingt over alles dat onder de oppervlakte ligt op een manier zoals je dat nog niet eerder beleefde. Laat je verrassen door de kwetsbare liedjes. Naomi Snell is onder andere bekend van reclame werk, was tafelgast bij 'De wereld draait door' en was winnaar van het programma 'Singer-Songwriter'.

Coen Witteveen – bariton saxofoon, synths & samples

Aubrey Snell – sopraan en alt saxofoon, tekst
Kasper Rietkerk – tenor saxofoon, percussie
Annelies Vrieswijk – alt- en tenorsaxofoon

Buitenplaats Sparrendaal 4 november 15:00, hoofdstraat 89 Driebergen.

Algemene informatie:

Kaarten voor het concert op 4 november zijn voor €25,00 per persoon (inclusief één consumptie) te bestellen via de Podiumplein of mail  of telefonische via 06 28917452

Naomi Snell https://www.youtube.com/watch?v=shIp34sTb0E

onder andere bekend van dit filmpje : https://www.youtube.com/watch?v=YrllGgKaT0E Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

 
Naam 
Url (optioneel)